skip to Main Content

 

Vi är nu klara med försäsongen och kommer nu lägga mer fokus på flåset de närmaste veckorna.  Vi kommer ha fler längre wodar och då solen börjat titta fram innebär det mer löpning i passen.

Ni som känner att knän/fötter säger ifrån kan skala distansen på löpningen så att det bättre passar er förmåga alternativt byta ut löpningen till rodd.

Men det är inte bara löpning ni kommer att se mer av. Skivstången och kippade rörelser kommer även dyka upp mer frekvent än tidigare.

 

Murph

Vecka 22, måndag den 28/7 kan ni boka in i kalendern då det är memorial day i USA och för oss betyder det ”Murph”.
Vi kommer att köra tre starttider 16:45, 17:30 och 18:15. Starttiderna kommer att ligga uppe på wodconnect som vanliga pass.
Egen uppvärmning så att man är redo till sin starttid.

Om vädret tillåter grillar vi även korv och bjuder in till lite samkväm.
Murph kan kännas avskräckande för vissa av er men vi kommer att ha tre olika variationer av passet att välja bland så att alla kan vara med. Ett perfekt tillfälle att bjuda in en kompis.

 

Avancerade pass

Då många av er bett om mer avancerade pass håller Rikard och Frida nu avancerade pass på måndagar 18:00 för er som vill bli bättre på de mer avancerade övningarna inom funktionell fitness. Passet skiljer sig från dagens WOD.

Back To Top